Powiększ
Książka Mięso i inne przysmaki z ogniska
Autor: Carsten Bothe
Seria wydawnicza: Tradycyjny smak
Typ publikacji: poradnik
ISBN: 978-83-7073-762-7
Liczba stron: 120
Oprawa: twarda
Format: 15,5 x 21,5 cm
Autor: Carsten Bothe
Seria wydawnicza: Tradycyjny smak
Typ publikacji: poradnik
ISBN: 978-83-7073-762-7
Liczba stron: 120
Oprawa: twarda
Format: 15,5 x 21,5 cm
Przeczytaj i wypróbuj!
• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
• Jak gotować i piec na ogniu
• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!